hulp bij je WordPress website – bij jou thuis 2017-02-06T16:53:55+00:00

hulp bij je WordPress website

Je leest het overal, zelf een WordPress website bijhouden is heel gemakkelijk. ‘Gewoon’ een handleiding volgen.

Maar wat als je eigenlijk een digibeet bent? Of het eigenlijk niet durft? Is het dan nog steeds zo gemakkelijk? Je kunt er als een berg tegenop zien en misschien durf je niet eens een berichtje te maken of die ene pagina aan te passen, je bent veel te bang dat je iets ‘stuk’ maakt of dat je website niet meer zichtbaar is.

hulp bij je wordpress websiteHoewel WordPress een aantal maatregelen die de veiligheid verhogen heeft ingebouwd (zoals bijvoorbeeld de automatische back-up mogelijkheid of revisies die je kan vergelijken en eventueel terugzetten), kan de eerste keren zelf aanpassingen doen, een pagina aanmaken of berichten plaatsen, best ‘eng’ zijn. grafien heeft ook daarvoor een oplossing. Hulp bij je WordPress website.

Indien mogelijk en afhankelijk van de afstand, komen we gewoon bij je langs om samen een aantal stappen te doorlopen en te oefenen. De beste manier is namelijk, denken wij, gewoon zelf doen. Met ondersteuning van grafien.

Als je wilt, maken we er ook een handig naslagwerkje van, zodat je de informatie er altijd nog even bij kunt pakken en/of terug kunt lezen.

Wil je meer info of heb je interesse in hulp bij je WordPress website? Neem vrijblijvend contact met ons op!